Blog
jun 14

Kennisevent 2018!

Donderdag jl. heeft voor de 2e keer ons Kennisevent Sleufloze Technieken plaatsgevonden.

Om specifieke kennis en kunde over te kunnen dragen naar de ruim 100 deelnemers, zijn 8 workshops met duo presentaties georganiseerd.
De behandelde onderwerpen waren zeer divers, zoals riothermie, NGE – niet gesprongen explosieven onderzoek met de UXO-scope tot – aan verdieping boortechnieken met een projectcasus. Naast Van Leeuwen Sleufloze Technieken waren er nog 15 bedrijven betrokken bij het Kennisevent en konden zich exposeren in de bedrijfshal van Van Leeuwen Sleufloze Technieken.

Deelnemers waren zeer enthousiast, leergierig en daardoor ontstonden er  leuke, interessante discussies. Tevens werd op dit Kennisevent door Gebr. Van Leeuwen en IHC 2 primeurs gepresenteerd namelijk onze opgewaardeerde vernieuwde gesloten front boorkop met een diameter van maximaal 3 meter.De innovatie primeur was het Pipe-Eating concept. Met het development team van Van Leeuwen Sleufloze Technieken en IHC gaan dit concept de komende periode uitwerken tot een unieke machine. De doelstelling is om een betonbuis sleufloos weg te eten en tegelijk een nieuwe buis aan te brengen.

De voorbereidingen voor het Kennisevent Sleufloze Technieken van 2019 zijn al gestart.
Noteer alvast in uw agenda; Kennisevent Sleufloze Technieken, donderdag 6 juni 2019!