GvL Boringen Over ons

Over ons

Gebr. van Leeuwen Boringen heeft een sterke onafhankelijke positie als specialist in alle soorten van boringen. Sinds de jaren zestig van de vorige eeuw legt Gebr. van Leeuwen zich toe op innovatieve sleufloze technieken voor het kruisen van wegen, spoorwegen, waterwegen en ondergrondse infrastructuur.
Over gebr. van Leeuwen boringen

Realistische pioniers

“Afmaken wat je begint”! is het motto van Gebr. van Leeuwen Boringen. Innovatieve oplossingen, zelf materieel ontwikkelen en bouwen is de reden van onze huidige stabiele marktpositie. Dat, en even zo belangrijk, de inventiviteit, inzet en flexibiliteit van onze medewerkers. Betrokkenheid, verantwoordelijkheid, plezier in het vak en doorzettingsvermogen zijn kernwaarden voor ons. Liefde voor pionieren, plezier in je werk, realistisch ondernemerschap en een pragmatische aanpak. Dat is waar wij bij Gebr. Van Leeuwen voor staan!

Kennis

Voor een gespecialiseerd en constant vernieuwend bedrijf is kennis cruciaal. Wij zijn aangesloten bij DCA-Europe (Drilling Contractors Association), een internationaal netwerk voor kennisverwerving, risicobeheersing en scholing in HDD (gestuurde boringen).

Over gebr. van Leeuwen boringen
Over gebr. van Leeuwen boring

Innovatie

Gebr. van Leeuwen Boringen is houder van diverse patenten, waaronder Pipepusher.com, LEDI Subsea Drilling en MT Piling.

“Elk probleem is interessant, elke mogelijke oplossing is het onderzoeken waard”.

Gebr. van Leeuwen Boringen maakt onderdeel uit van een groter geheel waar meerdere aannemingsbedrijven onder vallen. Voor ons betekent dit een verruiming van onze mogelijkheden en reikwijdte.

Bent u geïnteresseerd in onze technieken of heeft u vragen?