7e editie kennisevent

Workshops & expo, met demonstraties Sleufloze Technieken Woerden!

Donderdag 15 juni 2023

KennisEvent Sleufloze Technieken

Kabel en leiding beheerders moeten alle technische mogelijkheden benutten. Daarom ook dit jaar weer de Kennisdag Sleufloze Technieken. Met actuele ontwikkelingen die ruim aan bod komen tijdens twee rondes met verschillende lezingen over techniek, aanbesteding, ontwerp en uitvoering.

Langskomen op ons event? Vul het formulier in en meld je aan!
Online aanmelden kan tot 12 juni

Veel gestelde vragen

Vind hier alle praktische informatie die u moet weten voor het KennisEvent. 

In verband met de beperkte parkeermogelijkheden bij het kantoor, kunt u parkeren op het industrieterrein op aangeven van de verkeersleiders bij de parkeerplaats van de Aldi aan de Edisonweg en het daarachter gelegen parkeerterrein van de TechnoHub. Vanaf daar kunt u zich te voet naar de eventlocatie op de Ampèreweg begeven.

Van Leeuwen Sleufloze Technieken B.V.
Ampèreweg 17
3442 AB Woerden

U kunt zich bij aanvang aanmelden voor 2 workshops/lezingen. Geeft u zelf een workshop of lezing, iedere ruimte beschikt over een scherm. Alvast weten welke lezingen er worden gegeven, download hier het programma

Gedurende het event zal fotograaf Jesse Knobbe (net zoals vorig jaar) aanwezig zijn om mooie beelden te maken. Deze beelden stellen we na het evenement beschikbaar, zodat iedereen ze kan delen met zijn netwerk en/of op de social media kanalen. 

Powered by Cor Werkt Beter

Opbouw, schoonmaak en catering wordt verzorgd door Cor Werkt Beter

Concept programma te vinden tussen de meest gestelde vragen

Heeft u vragen over de invulling van het evenement? Neem contact op met John Henzen