13 juni 2024 8e editie

Het KennisEvent Ondergrondse Infra

Deel het met je netwerk, samen zorgen we voor een kennisplatform!

Kabel en leiding beheerders moeten alle technische mogelijkheden benutten. Daarom ook dit jaar weer de Kennisdag Ondergrondse Infra. Met actuele ontwikkelingen die ruim aan bod komen tijdens twee rondes met verschillende lezingen over techniek, aanbesteding, ontwerp en uitvoering.

Veel gestelde vragen

Vind hier alle praktische informatie die u moet weten voor het KennisEvent. 

Naast de parkeerplaatsen op het industrieterrein (Aldi), is het ook mogelijkheid te parkeren bij Grozette. Het adres is Ohmweg 13, slechts op ongeveer 5 minuten loopafstand vanaf VLST.

Van Leeuwen Sleufloze Technieken B.V.
Ampèreweg 17
3442 AB Woerden

U kunt zich bij aanvang aanmelden voor 2 workshops/lezingen. Geeft u zelf een workshop of lezing, iedere ruimte beschikt over een scherm. Alvast weten welke lezingen er worden gegeven, download hier het programma

Gedurende het event zal er een foto- en videograaf aanwezig zijn. Deze beelden, inclusief aftermovie, stellen we na het evenement beschikbaar, zodat iedereen ze kan delen met zijn netwerk en/of op de social media kanalen. De beelden zullen achteraf gedeeld worden op social media, mocht je hier bezwaar tegen hebben neem dan contact op met de organisatie.

Concept programma te vinden tussen de meest gestelde vragen

Heeft u vragen over de invulling van het evenement? Neem contact op met John Henzen