'innovators
by nature'

Van Leeuwen Sleufloze Technieken (VLST) heeft een sterke onafhankelijke positie als specialist in alle soorten boringen. Sinds de jaren zestig van de vorige eeuw legt VLST zich toe op innovatieve sleufloze technieken voor het kruisen van wegen, spoorwegen, waterwegen en ondergrondse infrastructuur.

het verhaal achter vlst

Van Leeuwen Sleufloze Technieken B.V., hierna VLST, is opgericht in 1969 door twee broers Anton en Ries van Leeuwen. Een hoogtepunt was de ontwikkeling van een boormachine in 1979 die horizontaal kan boren. In 1988 mogen de broers hun eerste sleufloze boorproject realiseren.

2019 is een bijzonder jaar, in dit jaar wijzigen de broers hun naam naar VLST. Wat toen begon bij twee broers is uitgegroeid tot een bedrijf met 115 medewerkers, dat overal ter wereld boringen maakt.

De broederschap van Anton en Ries voel je terug binnen het team van VLST. Een echt familiebedrijf!

Bedrijfsvideo VLST

Innovatie

Het aanleggen van buizen en leidingen onder de grond wordt steeds complexer. Er liggen in de grond al veel leidingen, kabels en buizen en er komt steeds meer bij. VLST is houder van diverse patenten, waaronder Pipe-Pusher®, LEDI Subsea Drilling® en MT-Piling®. Om dit te realiseren werken we met de nieuwste en meest duurzame materialen. Alles wordt gemaakt binnen team VLST in onze mooie hal!

“Bij VLST bestaat er eigenlijk geen nee, elke mogelijke oplossing is het onderzoeken waard”.

Van Leeuwen Sleufloze Technieken sluit zich in 2013 aan bij Valutum een participatiemaatschappij die faciliteert op bedrijfskundig en organisatorisch gebied. Door deze stap kunnen de gebroeders zich bezighouden met hun eigen doelstellingen en opdrachtgevers.

MVO

VLST neemt verantwoordelijkheid op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Op meerdere gebieden zetten wij in op een betere leefomgeving. Wij verwijzen u graag door naar moederbedrijf Valutum om verder te lezen hoe wij dit doen.

Join the family

Vind jij persoonlijke groei belangrijk en ben je toe aan een (nieuwe) uitdaging? Word part of the family!

Twijfel je of je voldoet aan het profiel? Niet nodig! Ook zonder een opleiding nodig we je uit om te komen bij ons mooie familiebedrijf. Check onze toffe vacatures via onderstaande button.