Vacature boorassistent

vacature boorassistent

40 uur

Als boorassistent bedien je machines die ten dienste staan van de boormachine, zoals pompen, de mengunit en de minigraver. Heb je geen opleiding? Geen probleem, want wij leiden je op! 

Wie zijn wij?

Van Leeuwen Sleufloze Technieken (VLST) houdt zich bezig met het aanleggen van infrastructuur door middel van sleufloze technieken. Dit doen we in Nederland maar ook Internationaal! We groeien volop. We zijn een familiebedrijf en onderscheiden onszelf van de concurrent omdat we verder denken. We zijn innovatief en altijd op zoek naar verbeteringen. Wij zijn bereid daarin ver te gaan, vaak verder dan onze concurrenten. Medewerkers krijgen veel ontwikkelmogelijkheden. Kortom, een mooi professioneel bedrijf om voor te werken!

Bij VLST is het hard werken, maar het harde werken wordt beloond. Je hebt veel vrijheid en je doet het echt samen met het team!

Zie hier een indruk van jouw taakverdeling

Wat ga jij doen?

Je begint de dag samen met je team en met een kop koffie (als je dat lekker vindt ;-)). Je laadt alle machines en overige spullen in. Je staat voor veiligheid en samen zorgen jullie dat iedereen veilig kan werken. Het werk is erg afwisselend, geen dag en boring is hetzelfde. 

Je kan doorgroeien van Boorassistent naar Boormeester. De Boormeester leidt jou dan op om zelfstandig onze verschillende boormachines te besturen. Bij een goede inzet zijn er ontzettend veel mogelijkheden. 

Jouw profiel

Hierboven staan onze wensen, maar als je niet voor 100% matcht en je dit vak erg interessant vindt, laat het ons dan ook weten. Wij denken hierin graag met je mee.

Trekt het je aan en wil je je nog verder ontwikkelen? Binnen deze rol zijn er ook mogelijkheden tot doorgroei naar Boormeester. We hebben ook volop mogelijkheden voor andere functies bij VLST!

Stel direct je vraag

Daniël de Raat -  Operationeel directeur

Check de video om te zien hoe een dag als Boorassistent/meester eruit ziet!

Zo ziet jouw dag eruit

Wat bieden wij?

Feitjes over VLST

We werken in een hecht team waarin je elkaar makkelijk kan vinden. VLST is een platte organisatie waarin iedereen altijd voor elkaar klaar staat.

Daniël de Raat –  Operationeel directeur

Gaan wij samen verder?

Enthousiast geworden van deze vacature in dit mooie bedrijf? Kom een kop koffie drinken of stuur jouw motivatie en CV naar HR via hr@valutum.eu

Heb je meer vragen over de functie, neem dan contact op met Daniël de Raat (+31 (0)6 15 87 94 20).