Vacature boormeester

vacature boormeester

40 uur

Krijg jij een kick van het aansturen van een boorploeg waar je verantwoordelijk bent voor het correct uitvoeren van een boorplan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat ga je doen?

Wie zijn wij?

Van Leeuwen Sleufloze Technieken (VLST) houdt zich bezig met het aanleggen van infrastructuur door middel van sleufloze technieken. Dit doen we in Nederland maar ook Internationaal! We groeien volop. We zijn van oorsprong een familiebedrijf en onderscheiden onszelf van de concurrent omdat we verder denken. We zijn innovatief en altijd op zoek naar verbeteringen. Wij zijn bereid daarin ver te gaan, vaak verder dan onze concurrenten. Daarnaast krijgen medewerkers veel ontwikkel mogelijkheden. Kortom, een mooi professioneel bedrijf om voor te werken!

Bij VLST is het hard werken, maar het harde werken wordt beloond. Je hebt veel vrijheid en je doet het echt samen met het team!

Zie hier een indruk van jouw taakverdeling

Wat ga jij doen?

Als Boormeester voer je zelfstandig de boringen uit. Wanneer de uitvoerder niet aanwezig is op een project ben je het aanspreekpunt op de locatie. De mate van verantwoordelijkheid hangt af van de machine waarmee wordt gewerkt. Je staat voor veiligheid en samen met jouw team zorg je ervoor dat iedereen veilig kan werken. Het werk is erg afwisselend geen dag en boring is hetzelfde! Je begeleidt boorassistenten, en leidt ze op tot Boormeester.

Jouw profiel

Hierboven staan onze wensen, maar als je niet voor 100% matcht en je dit vak erg interessant vindt, laat het ons dan ook weten. Wij denken hierin graag met je mee.

Trekt het je aan en wil je je nog verder ontwikkelen? We hebben volop ontwikkelmogelijkheden bij VLST, binnen en buiten deze functie!

Stel direct je vraag

Daniël de Raat -  Operationeel directeur

Check de video om te zien hoe een dag als Boorassistent/meester eruit ziet!

Zo ziet jouw dag eruit

Wat bieden wij?

Feitjes over VLST

We werken in een hecht team waarin je elkaar makkelijk kan vinden. VLST is een platte organisatie waarin iedereen altijd voor elkaar klaar staat.

Daniël de Raat –  Operationeel directeur

Gaan wij samen verder?

Enthousiast geworden van deze vacature in dit mooie bedrijf? Kom een kop koffie drinken of stuur jouw motivatie en CV naar HR via hr@valutum.eu

Heb je meer vragen over de functie, neem dan contact op met Daniël de Raat (+31 (0)6 15 87 94 20).