'innovators
by nature'

Benieuwd naar onze projecten? Check onze socials

vacature contractmanager

32 - 40 uur

In de rol van Contractmanager ben je verantwoordelijk voor het contractmanagement binnen VLST. Je gaat samenwerken met gedreven en enthousiaste collega’s met een no-nonsens mentaliteit! Kom jij bij the family?

Wie zijn wij?

Van Leeuwen Sleufloze Technieken (VLST) houdt zich bezig met het aanleggen van infrastructuur door middel van sleufloze technieken. VLST groeit snel en is een belangrijke speler in het binnen en buitenland. 

We zijn van oorsprong een familiebedrijf en onderscheiden onszelf van de concurrent omdat we verder denken. We zijn innovatief en altijd op zoek naar verbeteringen. Wij zijn bereid daarin ver te gaan, vaak verder dan onze concurrenten. Daarnaast krijgen medewerkers veel ontwikkel mogelijkheden. Kortom, een mooi professioneel bedrijf om voor te werken

Voor ons is het belangrijk dat iedereen zijn of haar talent kan inzetten in ons bedrijf. We leren elkaar goed kennen en zorgen er steeds voor dat jij op de perfecte plek zit, zo komt het team van VLST het beste tot zijn recht!

Nieuwe aanvragen beoordelen
15%
Adviseren over contracten
20%
Contracten en raamovereenkomsten opstellen
20%
Oplossen contractuele vraagstukken
20%
Opzetten contractmanagement
20%
Internationale contracten
20%

Wat ga jij doen?

Als Contractmanager ben je in brede zin betrokken bij alle contractuele aspecten op de projecten, in binnen en buitenland. De meeste contractvormen lopen volgens UAV, UAV-GC en Internationaal volgens de FIDIC methodiek. Je beoordeelt nieuwe aanvragen en contracten op zowel financiële, juridische, als planning technische kansen en risico’s en je schat de commerciële kansen in. Je hebt een adviserende, ondersteunende en coachende rol bij het oplossen van de contractuele vraagstukken in iedere fase van een project op en trekt deze verantwoordelijkheid naar je toe.

Je zorgt ervoor dat alle contracten met onze samenwerkingspartners voldoen aan de voorwaarden die bij onze branche horen. Je gaat er onder andere voor zorgen dat raamovereenkomsten, in- en verkoopvoorwaarden en de contracten voldoen aan deze voorwaarden.

Jouw profiel

Hierboven staan onze wensen, maar als je niet voor 100% matcht en je dit vak erg interessant vindt, laat het ons dan ook weten. Wij denken hierin graag met je mee.

Je bent ook de algemene vraagbaak op contractueel gebied voor al je collega's en zie je de uitdaging in het verder standaardiseren, professionaliseren en opzetten van het contractmanagement binnen VLST.

Stel direct je vraag

Daniël de Raat -  Operationeel directeur

Wat bieden wij?

Feitjes over VLST

We werken in een hecht team waarin je elkaar makkelijk kan vinden. VLST is een platte organisatie waarin iedereen altijd voor elkaar klaar staat.

Daniël de Raat –  Operationeel directeur

Gaan wij samen verder?

Enthousiast geworden van deze vacature in dit mooie bedrijf? Kom een kop koffie drinken of stuur jouw motivatie en CV naar HR via hr@valutum.eu

Heb je meer vragen over de functie, neem dan contact op met Daniël de Raat (+31 (0)6 15 87 94 20).

Acquisitie door derden wordt niet op prijs gesteld.