'innovators
by nature'

Benieuwd naar onze projecten? Check onze socials

vacature financieel administratief medewerker
(met it kennis)

32-40 uur

Wil jij graag werken in een dynamische en uitdagende omgeving waar je de mogelijkheid hebt om een positie in te vullen op onze financiële afdeling? Vanwege onze groei zijn we op zoek naar een zelfstandig Financieel Administratief Medewerker, die affiniteit heeft met automatisering.

Wie zijn wij?

Van Leeuwen Sleufloze Technieken (VLST) houdt zich bezig met het aanleggen van infrastructuur door middel van sleufloze technieken. Dit doen we in Nederland maar ook internationaal! We groeien volop.

We zijn van oorsprong een familiebedrijf en onderscheiden onszelf van de concurrent omdat we verder denken. We zijn innovatief en altijd op zoek naar verbeteringen. Wij zijn bereid daarin ver te gaan, vaak verder dan onze concurrenten. Daarnaast krijgen medewerkers veel ontwikkelmogelijkheden. Kortom, een mooi professioneel bedrijf om voor te werken.

VLST is een organisatie die volop in ontwikkeling is en zich mede op diverse gebieden bezig houdt met de energietransitie. Ik vind het fijn om te werken in een bedrijf die haar bijdrage levert aan een gezonde en groene ontwikkeling. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden voor persoonlijke groei.

Zie hier een indruk van jouw taakverdeling

Wat ga jij doen?

Je vindt het leuk om een kartrekkersrol in een klein team te vervullen en er vallen uiteenlopende werkzaamheden in jouw takenpakket. Jij zorgt er samen met het team van 3 ervaren collega’s voor dat de administratie dagelijks up-to-date is. Je kan goed heel goed overweg met diverse automatiseringspakketten.

Het betreft onder meer het verwerken van de in- en verkopen en de urenregistraties van personeel en materieel. Maar daarnaast ook het verzorgen van het betalingsverkeer. Gezien onze toenemende internationale werkzaamheden zullen er ook meer specialistische mutaties voorbij komen. Samen met de leidinggevende van ons magazijn, zorg jij dat de voorraadadministratie actueel is.

Het verzorgen van periodieke financiële aangiften, overleg met de salarisadministratie en diverse andere boekhoudkundige zaken vallen ook onder jouw verantwoordelijkheid. Jouw bijdrage is belangrijk bij het optimaliseren van de geautomatiseerde processen op financieel gebied.

Aangezien ons bedrijf volop in ontwikkeling is, zijn er voldoende andere uitdagingen die op je pad komen en kun je hierbij volop ondersteunen.

Jouw profiel

Bij VLST zijn er voldoende uitdagingen die op je pad komen omdat we als organisatie groeien en volop in ontwikkeling zijn.

Wat bieden wij?

Feitjes over VLST

We werken in een hecht team waarin je elkaar makkelijk kan vinden. VLST is een platte organisatie waarin iedereen altijd voor elkaar klaar staat.

Daniël de Raat –  Operationeel directeur

Gaan wij samen verder?

Enthousiast geworden van deze vacature in dit mooie bedrijf? Kom een kop koffie drinken of stuur jouw motivatie en CV naar HR via hr@valutum.eu

Heb je meer vragen over de functie, neem dan contact op met Frans-Willem Zevenhuizen (Financial Controller) +31 (0)6 10755407

Acquisitie door derden wordt niet op prijs gesteld.