'innovators
by nature'

Benieuwd naar onze projecten? Check onze socials

vacature JUNIOR projectleider

32-40 uur

Als Junior Projectleider binnen VLST word je binnen VLST opgeleid tot Projectleider en begeleid jij jouw teams zowel binnen als buiten! Samen met de Projectleider heb jij de verantwoordelijkheid voor het bewaken van de veiligheid, kwaliteit, risico’s, voortgang en kosten.

Wie zijn wij?

Van Leeuwen Sleufloze Technieken (VLST) houdt zich bezig met het aanleggen van infrastructuur door middel van sleufloze technieken. Dit doen we in Nederland maar ook internationaal! We groeien volop.

We zijn van oorsprong een familiebedrijf en onderscheiden onszelf van de concurrent omdat we verder denken. We zijn innovatief en altijd op zoek naar verbeteringen. Wij zijn bereid daarin ver te gaan, vaak verder dan onze concurrenten. Daarnaast krijgen medewerkers veel ontwikkel mogelijkheden. Kortom, een mooi professioneel bedrijf om voor te werken!

Ik werk al ruim veertig jaar bij dit mooie familiebedrijf, waarbij ik de groei van dichtbij heb meegemaakt. Bij VLST krijg je de kans om jezelf volop te ontwikkelen. Als Projectleider werk je aan mooie projecten in Nederland, als je het een uitdaging vindt zijn er ook stoere projecten in het buitenland!

Zie hier een indruk van jouw taakverdeling

Wat ga jij doen?

Als Junior Projectleider word je binnen VLST opgeleid tot Projectleider en begeleid jij jouw teams zowel binnen als buiten! Van tender tot oplevering ben je aan zet. Gedurende het project durf je je eigen koers te varen en probeert altijd te verbeteren. Naast de realisatie ben je financieel verantwoordelijk en krijg je de vrijheid om te ondernemen in het verwerven van nieuwe opdrachten.

Als Junior Projectleider heb je samen met de Projectleider de verantwoordelijkheid voor het bewaken van de veiligheid, kwaliteit, risico’s, voortgang en kosten. Soms loopt het werk anders dan voorzien, jij stuurt bij waar nodig. Je onderhoudt een professionele relatie met onze opdrachtgevers.

Jouw profiel

Hierboven staan onze wensen, maar als je niet voor 100% matcht en je dit vak erg interessant vindt, laat het ons dan ook weten. Wij denken hierin graag met je mee.

Heb jij ambitie om door te groeien naar de functie van Projectleider en wil je aan de slag binnen een organisatie waar je hierin wordt opgeleid? Neem contact met ons op!

Stel direct je vraag

Daniël de Raat -  Operationeel directeur

Wat bieden wij?

Feitjes over VLST

We werken in een hecht team waarin je elkaar makkelijk kan vinden. VLST is een platte organisatie waarin iedereen altijd voor elkaar klaar staat.

Daniël de Raat –  Operationeel directeur

Gaan wij samen verder?

Enthousiast geworden van deze vacature in dit mooie bedrijf? Kom een kop koffie drinken of stuur jouw motivatie en CV naar HR via hr@valutum.eu

Heb je meer vragen over de functie, neem dan contact op met Daniël de Raat (+31 (0)6 15 87 94 20).

Acquisitie door derden wordt niet op prijs gesteld.