'innovators
by nature'

vacature lead engineer

32-40 uur

Als Lead Engineer geef je leiding aan ons engineeringsteam van 6 man sterk. Je werkt daarnaast zelfstandig ontwerpen uit in samenspraak met het uitvoeringsteam. Je krijgt alle ruimte om zelfstandig en innovatief aan de slag te gaan.

Wie zijn wij?

Van Leeuwen Sleufloze Technieken (VLST) houdt zich bezig met het aanleggen van infrastructuur door middel van sleufloze technieken. Dit doen we in Nederland maar ook internationaal! We groeien volop.

We zijn van oorsprong een familiebedrijf en onderscheiden onszelf van de concurrent omdat we verder denken. We zijn innovatief en altijd op zoek naar verbeteringen. Wij zijn bereid daarin ver te gaan, vaak verder dan onze concurrenten. Daarnaast krijgen medewerkers veel ontwikkel mogelijkheden. Kortom, een mooi professioneel bedrijf om voor te werken!

Door de enorme diversiteit aan projecten én de ontwikkelingen in de energietransitie blijft mijn werkveld elke dag boeiend! Binnen VLST krijg ik de kans mijzelf verder te ontwikkelen.

Zie hier een indruk van jouw taakverdeling

Wat ga jij doen?

Als Lead Engineer ben je eindverantwoordelijk voor de coördinatie van projecten en de spil in de uitvoering van het project.

Je stuurt de projectgroep niet alleen aan, maar begeleidt en coacht je team ook. Je houdt je bezig met verbeterprocessen voor je afdeling en helpt zo de afdeling naar een hoger niveau. Door middel van jouw leiderschapskwaliteiten zorg je voor een heldere taakverdeling, goede communicatie, een sterk teamgevoel en zorg je dat je team optimaal presteert.

Naast leidinggeven kan je ook zelfstandig diverse ontwerpen maken en ben je voor de grotere projecten het aanspreekpunt voor de klant. 

Jouw profiel

Hierboven staan onze wensen, maar als je niet voor 100% matcht en je dit vak erg interessant vindt, laat het ons dan ook weten. Wij denken hierin graag met je mee.

Haal jij voldoening uit het begeleiden en coachen van een team, maar wil je ook nog graag blijven ontwerpen? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Stel direct je vraag

Daniël de Raat -  Operationeel directeur

Wat bieden wij?

Feitjes over VLST

We werken in een hecht team waarin je elkaar makkelijk kan vinden. VLST is een platte organisatie waarin iedereen altijd voor elkaar klaar staat.

Daniël de Raat –  Operationeel directeur

Gaan wij samen verder?

Enthousiast geworden van deze vacature in dit mooie bedrijf? Kom een kop koffie drinken of stuur jouw motivatie en CV naar HR via hr@valutum.eu

Heb je meer vragen over de functie, neem dan contact op met Daniël de Raat (+31 (0)6 15 87 94 20).