'innovators
by nature'

Benieuwd naar onze projecten? Check onze socials

vacature project engineer/werkvoorbereider

32-40 uur

Als Project Engineer ben je gewend met veel projectleiders en collega’s nauw samen te werken. Jij bent op meerdere projecten de spin in het web tussen ontwerp, werkvoorbereiding, inkoop en realisatie.

Wie zijn wij?

Van Leeuwen Sleufloze Technieken (VLST) houdt zich bezig met het aanleggen van infrastructuur door middel van sleufloze technieken. Dit doen we in Nederland maar ook internationaal! We groeien volop.

We zijn van oorsprong een familiebedrijf en onderscheiden onszelf van de concurrent omdat we verder denken. We zijn innovatief en altijd op zoek naar verbeteringen. Wij zijn bereid daarin ver te gaan, vaak verder dan onze concurrenten. Daarnaast krijgen medewerkers veel ontwikkel mogelijkheden. Kortom, een mooi professioneel bedrijf om voor te werken!

Door de enorme diversiteit aan projecten én de ontwikkelingen in de energietransitie blijft mijn werkveld elke dag boeiend! Binnen VLST krijg ik de kans mijzelf verder te ontwikkelen.

Zie hier een indruk van jouw taakverdeling

Wat ga jij doen?

Als Project Engineer ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en uitwerken van projecten van de verschillende technieken die wij toepassen.

Je verzorgt de technische werkvoorbereiding zoals materiaalinkoop en je ondersteunt en bewaakt de werkplanning. Daarnaast onderhoud je contact met opdrachtgevers, leveranciers en onderaannemers over de voortgang van het werk. Je verricht administratieve handelingen en voert controles uit. Je hebt intern contact met bedrijfsbureau en engineering. 

Een Project Engineer heeft een spilfunctie in ons bedrijf. Jij zorgt ervoor dat projecten goed worden voorbereid en dat de uitvoering op rolletjes loopt. Het werk van de Project Engineer is zeer veelzijdig. 

Jouw profiel

Hierboven staan onze wensen, maar als je niet voor 100% matcht en je dit vak erg interessant vindt, laat het ons dan ook weten. Wij denken hierin graag met je mee.

Haal jij je voldoening uit de goede organisatie en planning van projecten? Ben jij pas tevreden als alles op rolletjes loopt? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Stel direct je vraag

Daniël de Raat -  Operationeel directeur

Wat bieden wij?

Feitjes over VLST

We werken in een hecht team waarin je elkaar makkelijk kan vinden. VLST is een platte organisatie waarin iedereen altijd voor elkaar klaar staat.

Daniël de Raat –  Operationeel directeur

Gaan wij samen verder?

Enthousiast geworden van deze vacature in dit mooie bedrijf? Kom een kop koffie drinken of stuur jouw motivatie en CV naar HR via hr@valutum.eu

Heb je meer vragen over de functie, neem dan contact op met Daniël de Raat (+31 (0)6 15 87 94 20).