'innovators
by nature'

Benieuwd naar onze projecten? Check onze socials

vacature SENIOR projectleider

40 uur

Als Senior Projectleider bij VLST ben je verantwoordelijk voor meerdere mooie projecten en ben je het aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers. Je gaat samenwerken met leuke en betrokken collega’s en er is veel ruimte voor ondernemerschap!

Wie zijn wij?

Van Leeuwen Sleufloze Technieken (VLST) houdt zich bezig met het aanleggen van infrastructuur door middel van sleufloze technieken. Dit doen we in Nederland maar ook internationaal! We groeien volop.

We zijn van oorsprong een familiebedrijf en onderscheiden onszelf van de concurrent omdat we verder denken. We zijn innovatief en altijd op zoek naar verbeteringen. Wij zijn bereid daarin ver te gaan, vaak verder dan onze concurrenten. Daarnaast krijgen medewerkers veel ontwikkel mogelijkheden. Kortom, een mooi professioneel bedrijf om voor te werken!

Ik werk al ruim veertig jaar bij dit mooie familiebedrijf, waarbij ik de groei van dichtbij heb meegemaakt. Bij VLST krijg je de kans om jezelf volop te ontwikkelen. Als Projectleider werk je aan mooie projecten in Nederland, als je het een uitdaging vindt zijn er ook stoere projecten in het buitenland!

Zie hier een indruk van jouw taakverdeling

Wat ga jij doen?

Als Senior Projectleider geef je leiding aan en begeleid jij jouw teams zowel binnen als buiten! Van tender tot oplevering ben je aan zet. Gedurende het project durf je je eigen koers te varen en probeert altijd te verbeteren. Naast de realisatie ben je financieel verant-woordelijk en krijg je de vrijheid om te ondernemen in het verwerven van nieuwe opdrachten.

Als Senior Projectleider heb je de verantwoordelijkheid voor het bewaken van de veiligheid, kwaliteit, risico’s, voortgang en kosten. Soms loopt het werk anders dan voorzien, jij stuurt bij waar nodig. Je onderhoudt een professionele relatie met onze opdrachtgevers.

In deze functie speel je ook een essentiële coachende rol, waarbij je Junior Projectleiders begeleidt in hun ontwikkeling, terwijl je tegelijkertijd zorgt voor een succesvolle uitvoering van de projecten.

Jouw profiel

Wil je een actieve rol spelen bij de ontwikkelingen binnen de energietransitie? En presteer jij het best in een dynamische en platte organisatie? Neem contact met ons op!

Stel direct je vraag

Daniël de Raat -  Operationeel directeur

Wat bieden wij?

Feitjes over VLST

We werken in een hecht team waarin je elkaar makkelijk kan vinden. VLST is een platte organisatie waarin iedereen altijd voor elkaar klaar staat.

Daniël de Raat –  Operationeel directeur

Gaan wij samen verder?

Enthousiast geworden van deze vacature in dit mooie bedrijf? Kom een kop koffie drinken of stuur jouw motivatie en CV naar HR via hr@valutum.eu

Heb je meer vragen over de functie, neem dan contact op met Daniël de Raat (+31 (0)6 15 87 94 20).

Acquisitie door derden wordt niet op prijs gesteld.