'innovators
by nature'

Benieuwd naar onze projecten? Check onze socials

vacature uitvoerder

40 uur

Ben jij de Uitvoerder die graag werkt aan indrukwekkende infra projecten? Grijp je uitdagingen aan? Werk je graag in een betrokken team, waar iedereen zichzelf kan zijn en voor elkaar klaarstaat. Dan komen we graag met jou in contact!

Wie zijn wij?

Van Leeuwen Sleufloze Technieken (VLST) houdt zich bezig met het aanleggen van infrastructuur door middel van sleufloze technieken. Dit doen we in Nederland maar ook internationaal! We groeien volop.

We zijn van oorsprong een familiebedrijf en onderscheiden onszelf van de concurrent omdat we verder denken. We zijn innovatief en altijd op zoek naar verbeteringen. Wij zijn bereid daarin ver te gaan, vaak verder dan onze concurrenten. Daarnaast krijgen medewerkers veel ontwikkelmogelijkheden. Kortom, een mooi professioneel bedrijf om voor te werken.

Door de enorme diversiteit aan projecten én de ontwikkelingen in de energietransitie blijft mijn werkveld elke dag boeiend! Binnen VLST krijg ik de kans mijzelf verder te ontwikkelen.

Zie hier een indruk van jouw taakverdeling

Wat ga jij doen?

Je draagt zorg voor de dagelijkse gang van zaken met betrekking tot de uitvoering van onze boorprojecten. Werkzaamheden die hierin terugkomen zijn onder andere het onderhouden van contacten met onze opdrachtgevers en onderaannemers, het coördineren van werkzaamheden op de bouwplaats en aansturen van het uitvoerings-team. Jij zorgt ervoor dat al je directe collega’s met veel plezier en motivatie te werk gaan!

Daarnaast zorg jij er ook voor dat de administratie tijdens de uitvoering van het project soepeltjes verloopt! Bovendien lever je een actieve bijdrage aan het behalen van de gewenste kwaliteit- en veiligheid-standaarden.

Jouw profiel

Hierboven staan onze wensen, maar als je niet voor 100% matcht en je dit vak erg interessant vindt, laat het ons dan ook weten. Wij denken hierin graag met je mee.

Als Uitvoerder bij VLST werk je samen met je collega's aan mooie boorprojecten om trots op te zijn! Wij vinden het belangrijk om als bedrijf te blijven groeien en te innoveren met elkaar, als één team.

Wat bieden wij?

Feitjes over VLST

We werken in een hecht team waarin je elkaar makkelijk kan vinden. VLST is een platte organisatie waarin iedereen altijd voor elkaar klaar staat.

Daniël de Raat –  Operationeel directeur

Gaan wij samen verder?

Enthousiast geworden van deze vacature in dit mooie bedrijf? Kom een kop koffie drinken of stuur jouw motivatie en CV naar HR via hr@valutum.eu

Heb je meer vragen over de functie, neem dan contact op met Daniël de Raat 06-15879420

Acquisitie door derden wordt niet op prijs gesteld.