GvL Boringen Technieken

Direct Drill ®

Op zoek naar nieuwe en effectieve manieren om pijpleidingen en kabels aan te leggen heeft Van Leeuwen Sleufloze Technieken een innovatieve manier ontwikkeld: Single step pipeline installation.

Direct Drill (single step pipe installation)

Het principe van Direct Drill is gebaseerd op de algemeen bekende en bewezen technologieën Horizontaal Gestuurde Boring (HDD) en Microtunneling. Direct Drill combineert het beste van deze twee technieken en biedt economische en ecologische voordelen, die de twee technieken afzonderlijk niet kunnen geven.

Direct Drill wordt omschreven als een continu boorproces van (mantel)buizen voor kabels van 8″ tot en met 24″. De buis wordt in 1 fase aangebracht vanaf de rig-site. In geval van aanlandingen is er in tegenstelling tot de traditionele HDD-techniek, offshore geen grote marine spread nodig, wat leidt tot een aanzienlijke kostenbesparingen.

Zie ook onze website: www.directdrill.eu .

Onze Technieken

Van Leeuwen Sleufloze Technieken

Van Leeuwen Sleufloze Technieken is de specialist in sleufloze technieken en doorpersingen voor het kruisen van wegen, spoorwegen, waterwegen en ondergrondse infrastructuur in alle fasen van een project.

Bent u geïnteresseerd in onze technieken of heeft u vragen?